Succes Koffie - Perfect geroosterde koffie sinds 1888 - Diensten
Succes Koffie logo
Succes Koffie

Onze diensten

Succes Koffie biedt zijn klanten in de horeca en andere sectoren al het nodige voor het ideale koffiemoment. Naast onze koffievariëteiten, hoogwaardig in zowel kwaliteit als smaak, bieden wij ook alle diensten voor een omvattende koffieservice.

U wil graag een goede kop verse koffie schenken, maar u wil dat ook zorgeloos kunnen doen. Dat impliceert een snelle, vlotte levering. Succes Koffie garandeert een correcte en stipte levering van de koffie en bijhorende producten die u bestelde.

Onze dienstverlening aan diverse klanten (horecazaken, bedrijven en particulieren) betekent dat we over een grote verscheidenheid aan professionele koffietoestellen beschikken. Deze kan u bij Succes Koffie huren of kopen. Op basis van de details van uw gebruik zoeken wij de gepaste koffiemachine voor u.

Wij zorgen eveneens voor een onderhoudsservice waarop u kan vertrouwen. Succes Koffie heeft met haar technische ondersteuning een solide reputatie opgebouwd. U bent zeker van een snelle dienstverlening in onderhoud en herstel, 7 dagen op 7.

Naast deze praktische diensten helpt Succes Koffie zijn klanten ook om het succes van hun koffie te vergroten. Wij adviseren onze horecaklanten over hun koffiekaart en bieden workshops aan in het bereiden en schenken van het perfecte kopje koffie, de betere barista-vaardigheden en latte art. En hebt u al gehoord van Barista Oscaaar…?

Ontdek de principes achter onze dienstverlening
aan horecazaken en bedrijven

Succes Koffie - Leveringen

Levering

Ons volledige assortiment is beschikbaar voor online bestelling. U krijgt uw bestelling steeds correct volgens de gemaakte afspraken. Indien u vragen hebt over het assortiment, bestellingen en leveringen, staat onze klantendienst steeds voor u klaar met advies en inlichtingen.

De leveringen aan onze klanten in de horeca voeren we graag uit met onze eigen besteldienst, omdat de behoeften en dus bestellingen van horecazaken de veranderende voorkeuren van het cliënteel volgen. Dankzij onze eigen chauffeurs houden we bij onze horecaklanten een persoonlijke vinger aan de pols. Wij leren wat uw verwachtingen zijn en u bent verzekerd van de best mogelijke service.

Een bijkomend voordeel van onze eigen bestelservice voor horecazaken is dat u indien nodig cash and carry kan kopen uit de bestelwagen. Misschien bent u een kleinigheid vergeten bij uw bestelling? Of is er sinds u de bestelling plaatste nog iets dat u nodig hebt? Dankzij onze leveringen met eigen chauffeurs hoeft u geen nieuwe bestelling te plaatsen. U bent meteen geholpen!

De meeste bestellingen van bedrijven zijn eenvormig en komen op gezette tijden. Daarom kunnen we deze toevertrouwen aan de goede zorgen van Bpost. Wij kunnen behoudens uitzonderingen een levertijd garanderen van slechts 3 werkdagen.

Wenst u meer info?
Contacteer ons op (03) 888 10 50 of met het contactformulier.

Voor bij de koffie

Bij koffie hoort mogelijk melk, suiker, en misschien wel een koekje of chocolaatje. Succes koffie heeft een mooi assortiment voor elke smaak of voorkeur, individueel verpakt.

Koffie bereiden en serveren vergt de juiste benodigdheden. Naast onze koffietoestellen kan u bij Succes Koffie aankloppen voor accessoires als koffiefilters, kopjes, lepeltjes, roerstokjes,… Maar u vindt bij ons ook professionele barista tools.

Uw Succes Koffie contactpersoon zorgt dat alles samen met uw koffie bezorgd wordt.

Wenst u meer info?
Contacteer ons op (03) 888 10 50 of met het contactformulier.

Succes Koffie - Voor bij de koffie
Succes Koffie - Koffietoestellen op maat

Koffietoestellen op uw maat

Een koffietoestel voor professioneel gebruik moet uiteraard een heerlijke kop koffie zetten, maar is best ook duurzaam, gebruiksvriendelijk en voldoende efficiënt om er een blijvend hoog rendement uit te halen. Dat hebben we bij Succes Koffie goed begrepen. Wij bieden toestellen aan van degelijke merken waar we ook zelf achter staan.

In ons assortiment vindt u koffiemachines voor klein- en grootverbruik, waarbij reeds in ontwerpfase rekening werd gehouden met de gebruiker. Stevige materialen en onderdelen voor een apparaat dat het meest intensieve gebruik aankan. Een eenvoudige en intuïtieve werking die zelfs op stressvolle piekmomenten vlot koffieschenken garandeert.

U kan uw koffietoestel bij ons huren of kopen. Op basis van uw vereisten en gebruik gaan we in ons ruime assortiment op zoek naar het gepaste toestel voor u.

Wenst u meer info?
Contacteer ons op (03) 888 10 50 of via het contactformulier.

Technische ondersteuning

Uiteraard wilt u een betrouwbaar koffietoestel dat zo min mogelijk onderhoud vergt, duurzaam is en een blijvend hoog rendement. Dit zijn ook de criteria die wij hanteren wanneer wij koffiemachines uitkiezen om op te nemen in ons aanbod. Wanneer er onverhoopt toch iets misloopt met uw toestel, kan u rekenen op de technische dienst van Succes Koffie.

Onze technici kennen alle toestellen in ons aanbod door en door. Zij staan 7 dagen op 7 voor u klaar. Zij komen naar u toe en verhelpen het probleem zo snel mogelijk. Zo hoeft niemand zijn soms onmisbare kop koffie lang te missen.

Wenst u meer info?
Contacteer ons op (03) 888 10 50 of met het contactformulier.

Succes Koffie - Technische ondersteuning

Barista Oscaaar: de mobiele baristabar

Barista Oscaaar houdt van koffie en dat zal u geweten hebben. Hij brengt zijn passie naar u toe op feesten en evenementen en deelt ze met uw gasten vanuit zijn vintage Italiaanse Empolino (Milaan °1970).

Deze mobiele baristabar biedt een creatieve toets aan uw evenementen. Alle aanwezige koffiedrinkers (i.e. de meeste aanwezigen) zullen het aanstekelijke enthousiasme waarmee Barista Oscaaar hen onthaalt en onderhoudt vertalen in een geslaagd evenement. Hij bereidt voor hen de beste Succes Koffies en deelt met besmettelijk plezier zijn encyclopedische kennis van alles koffie.

Graag een mobiele baristabar op uw trouwfeest? Een smaakvolle toevoeging aan uw opendeurdag? Een opmerkelijk detail dat uw corporate event nog meer memorabel maakt? Boek Barista Oscaaar!

Wenst u meer info?
Bezoek www.baristaoscaaar.be.

Webshop

Koffie online kopen? Het kan binnenkort!
Hier kan u dan alle producten en ons assortiment koffie online bestellen voor levering aan huis of in de zaak/op het werk.

  • Kwaliteitssoorten koffie uit Midden- en Zuid-Amerika en Azië, geroosterd in onze eigen koffiebranderij. Een koffie voor elke smaak en voorkeur.
  • Koffietoestellen op maat voor groot en klein verbruik.
  • Alle mogelijke bijhorende producten: melk, suiker, koekjes en chocolaatjes (individueel verpakt), accessoires als koffiefilters, kopjes, lepeltjes, roerstokjes,… En ook professionele barista tools.